Αλήθεια, έχετε σκεφτεί ποτέ πώς κάποιες τεχνολογίες μπορούν να προκαλέσουν τέτοιες μαζικές συγκεντρώσεις ενδιαφέροντος, όπως συμβαίνει με το "Book of Dead"; Πριν λίγο καιρό παρατήρησα ένα φαινόμενο, καθώς περνούσα από μια συζήτηση σε ένα forum, όπου πολλοί αναρωτιόνταν για τη διαδήλωση που φημολογείται γύρω από αυτό το παιχνίδι. Μου θύμισε κάπως τη δική μου εμπειρία με έναν άλλον τίτλο, που, αν και δεν είχε πολιτική προέκταση, προκαλούσε έντονα συναισθήματα. Τι είναι λοιπόν αυτό που οδηγεί κόσμο σε μια τέτοια "διαδήλωση"; Μήπως είναι η προσμονή μιας απάντησης για τον τρόπο που τα παιχνίδια σαν το Book of Dead επικοινωνούν με τον παίκτη, ή κάτι πιο βαθύ;
top of page
bottom of page
Παίζω το Book of the Dead εδώ και αρκετό καιρό και μπορώ να πω ότι η εμπειρία μου ήταν πραγματικά αξέχαστη. Αυτό δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι όπου εξερευνάτε αρχαίους τάφους ή κερδίζετε χρήματα, δείτε πώς να παίξετε διαδήλωση book of dead . Το βάθος του βρίσκεται στην αίσθηση της περιπέτειας και των άγνωστων μυστικών. Η μουσική υπόκρουση και τα γραφικά σας βυθίζουν σε μια άλλη εποχή, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα όπου πραγματικά βρίσκεστε. Σε αυτό το πλαίσιο, καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι παίκτες μπορεί να το δουν ως κάτι περισσότερο από ψυχαγωγία.